Kasvihuoneen koristeleminen – Näin onnistut

Tiesitkö, että kasvihuone on loistava paikka kesäisten puutarhajuhlien järjestämiselle? Tyylikkäästi ja rennosti koristeltu kasvihuone tuo luonnon luoksesi ja auttaa sinua pakenemaan arjesta. Tässä blogissa jaan henkilökohtaisia vinkkejäni kasvihuoneen koristelemiselle. Toivon, että saat vinkeistäni inspiraatiota kasvihuoneesi tuunaamiselle!

Luo hyvin suunniteltu pohjapiirros

Onnistuaksesi kasvihuoneesi koristelemisessa parhaiten tulee sinun ehdottomasti ensiksi valita kasvihuoneellesi hyvä pohjapiirros. Pienien kasvihuoneiden kohdalla, jollainen sinullakin todennäköisesti on, hyvin suunniteltu pohjapiirros on edellytys onnistumiselle koristelemisessa myöhemmin. Pitääksesi pienen kasvihuoneesi hyvin järjesteltynä ja visuaalisesti viehättävänä sinun ei kannata luoda liian monimutkaista pohjapiirrosta kasvihuoneellesi. Kasvihuonetta ei esimerkiksi kannata jakaa kahtia kahdeksi käytäväksi eikä sitä kannata ahdata liian täyteen kasveista tai muista esineistä.

Luo kasvihuoneellesi kiehtovaa tunnelmaa

Jos haluat tehdä todellisen vaikutelman kasvihuoneesi vierailijoihin ja luoda itseäsikin varten erityistä tunnelmaa kasvihuoneeseesi, voit asettaa kasvihuoneesi vanhan kiikkutuolin ja pienen lähteen. Erilaiset isot riippuvat kasvit myös auttavat luomaan salaperäistä tunnelmaa kasvihuoneellesi. Voit myös asetella vanhoja antiikkisia esineitä kasvihuoneeseesi kasvien lisäksi. Näin saat tehtyä kasvihuoneestasi todellisen salaisen puutarhan!

1-Оранжерея

Koristele kasvihuonettasi ympäröivä alue

Kasvihuoneet eivät aina ole kaikista visuaalisesti miellyttävimpiä rakenteita, koska ne ovat yleensä ruosteisia, mutta voit tehdä kasvihuonettasi ympäröivästä alueesta kauniimman ympäröimällä sen esimerkiksi erilaisilla kasveilla. Kasvijulisteet ovat niin ikään myös loistava tapa tehdä kasvihuoneestasi näyttävämpi ulkoapäin.

812a6106fca98f3b48951b6c625f1a69

Asenna aurinkolyhty

Jep, tänä päivänä markkinoilla on tarjolla pieniä söpöjä aurinkolyhtyjä, jotka toimivat puhtaasti aurinkoenergian voimalla. Ekologista ja kaunista!  Aurinkolyhtyjä voit löytää hyvin varustelluista tavarataloista ja kasvihuoneliikkeistä.

8ec4ac8bf5d7fff22090a8836032a190

Kynnysmatto

Kynnysmatto on yksi niistä asioista, jotka tuovat luonnetta kasvihuoneellesi. Voit löytää monia hauskoja kynnysmattoja erilaisista liikkeistä. Minulla itselläni on hauska vihreä kynnysmatto, jossa lukee ’hello’ ja olen saanut siitä paljon positiivista palautetta vierailtani.

1221224