Piristä kotisi tunnelmaa luontoaiheisilla julisteilla

Varsinkin talvisin kotiin haluaisi lisää luonnon tuntua. Ruukkukasvien kasvatus on toki loistava harrastus ja ne ilahduttavat katsojaa, piristäen tunnelmaa. Kasvit ovatkin hyvä keino puhdistaa sisäilmaa ja esimerkiksi kasvattaa yrttejä tai vaikka marjoja itse. Aina kuitenkaan ei ole mahdollista saada kaikkia kasveja mahdutettua kotiin tai jo olemassa olevien kasvien lisäksi haluaisi jotain uutta. Silloin julisteet luontomaisemasta ovatkin oiva valinta.

Keittiötarvikkeet

Kasveja ja kasvien tueksi

Kasvien kuvat tuovat tarjolle valtavan määrän hankalasti hankittavia kasveja, joita ei välttämättä edes pystyisi tuomaan kodin ympäristöön. Näin myös säästät luontoa ja ympäristöä, mutta saat lähes samanlaisen fiiliksen asuntoosi. Hankalasti hoidettavat orkideat tai isot palmut ovat kuva-aiheena lähes täydelliset, eikä julisteiden tarvitse pelätä lakastuvan. 

Oletko halunnut ”viidakon” kotiisi? Kasvi-, ja viheraiheiset julisteet voivat toimia taustana muille kasveille ja näin saada kasvit näyttämään paljon runsaammalta, esimerkiksi juuri viidakkomaiselta. Tällöin et tarvitse niin suurta määrää kasveja ja sinulla on vähemmän hoidettavaa. Julisteiden avulla saat myös luotua viidakon, jossa on aina kukkia. Sijoita vain viherkasvit niin että kukat näkyvät taustalta sopivasti ja pääset nauttimaan kukista ympäri vuoden!

Kaukomaan tuntua laadukkaalla julisteella

Julisteella esimerkiksi Espanjan tai Kreikan hiekkarannoista, Afrikan savanneista tai Amazonin viidakoista voit piristää mielialaasi ja säästää luontoa ja rahaa, kun ei tarvitse matkustaa paikan päälle, mutta saat vaikutteita näistä ympäristöistä. 

Laadukkaat ja yksityiskohtaiset julisteet soveltuvat helposti taustalle, kuin ne kuuluisivatkin asuntoon. Kuvilla muista maista voit myös kohottaa mielialaasi ja luoda erinomaista tunnelmaa, kuin olisit aina matkalla jossain lempikohteistasi. Tämä on myös ympäristöystävällinen keino nauttia muiden maiden maisemista ja voitkin halutessasi vaihdella näkymää aina halutessasi.